Soutěž Regionální potravina v Jihočeském kraji
Hodnotitelská komise dne 22. 5. 2019 rozhodla o výrobcích, kteří získali ocenění Regionální potravina.
Soutěž Regionální potravina je projektem Ministerstva zemědělství, který je určen na podporu malých a středních zemědělců a producentů potravit v jednotlivých krajích České republiky.
Pro rok 2019 komise navrhla udělit značku Regionální potravina Jihočeského kraje 2019 osmi výrobkům.
Tito ocenění výrobci jsou z území MAS Česká Kanada:
Kategorie Výrobek a výrobce
Masné výrobky tepelně opracované Hovězí podkova - Zdeněk Misař
Masné výrobky trvanlivé, tepelně neopracované, Paštika delikátní z jelenů a daňků z farmového chovu Dobré Časy -
konzervy a polokonzervy MgA. Vlasta Elmerová
Sýry včetně tvarohu Pivní ovčí sýr mazák - STATEK HORNÍ DVORCE s.r.o.
Pekařské výrobky včetně těstovin Vícezrný chléb LINEA 900g - Dačická pekárna, s.r.o.
VŠEM OCENĚNÝM BLAHOPŘEJEME!